Eaton Aeroquip

Synflex

Eaton Synflex biedt u een groot assortiment thermoplastische slangen en tubing aan. Geschikt voor vele toepassingen. De SAE100R7 en SAE100R8 slangen zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid, waaronder Twin hoses. De slang- en tubing slangkoppelingen zijn leverbaar in verschillende materialen, van kunststof tot RVS.

Voor onder andere onderzeese toepassingen. U kan natuurlijk ook volgens uw specificatie Synflex slang bundels samenstellen, workover bundels en bijvoorbeeld zogenaamde “Blow-Out Prevention (BOP)” bundels. Voor Pod-Hydraulic-Electro-Optic toepassingen.

Andere Eaton Industrie slangen voor de gas en olie industrie (Onshore & Offshore): vindt u hier.

HCR Collapse gekeurde slang is beschikbaar voor werkdrukken 350 tot 650 bar en toepasbaar op een diepte van 3000 meter onder water.

Een goed voorbeeld van de innovatie-kracht van Syflex is de metaal / plastic Synflex tubing type 1300. Nette bochten, mogelijk zonder gebruik te maken van gereedschap, licht, leverbaar in lengtes van 25, 75, 300 meter.

Geen werkdruk, of medium blijft onbereikbaar.

We beschikken over het Recognition Certificate van Germanischer Lloyds. Dit betekent dat wij in eigen beheer de keuring van de slang samenstelling kunnen verzorgen. Snellere levering en kostenbesparing zijn het gevolg. De slang assemblages worden afgetest op onze moderne Resato testbank volgens de genormaliseerde eisen.

Toepassing:

  • Hydrauliek
  • Pneumatiek
  • Chemie
  • Gassen
  • In zeewater

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]
hydrauliek-slangen

hydrauliek-slangen